събота, 23 януари 2010 г.

Мишка Флавия и възглавничка с хмел

Това е новият артикул, който ще пуснем по-късно днес! Той е предназначен основно за хората, любители на малките и уютни неща, нещата за душата и има потенциал да се хареса и за онези, които ценят вълшебната сила на билките, естествените неща и ароматерапията.

Както всеки „100 овце” артикул, този също си има своята история.
Нека започнем с мишката – тя се казва Флавия и с големи усилия се е добрала до заветната си глинена саксия с рози. В ръцете й саксията изглежда почти като саксия за голям фикус или някое подобно растение, а в действителност саксията е висока само 2,5 см.


Дрешката, или цветарската й престилка е от 100% памучни платове, които са пристигнали от различни европейски страни, по-точно червен с точки от Германия и син с точки от Италия, за да зарадват любителите на десените с точки.

Възглавничката е с размер 20х20 см е направена с пачуърк и куилт техника. Това, което я отличава от останалите възглавнички са нейните вълшебни и почти лечебни свойства: хмелът е билка, която народната медицина препоръчва за по-добър сън, като деликатният й аромат ще ви накара да се почувствате добре. Възглавничката е направена от две части и вътрешната част, пълна с хмел, е напълно сменяема и даже е желателно, ако след година-две ви се прииска да изперете калъфката - за препоръчване в пералня до 30 градуса.

Уютът има нужда и от нещо топло, независимо дали е чай или кафе, ръкавчето за чаша, в тон с останалата част от комплекта, ще придаде специално и различно усещане на кофеиновия/билков момент!
Няма коментари:

Публикуване на коментар