петък, 17 февруари 2012 г.

Парцалени кукли - четири цвята и малко пране / Rag dolls and some laundry

И така … парцалените кукли :-). Този път станаха доста ярки и с домашни оттенъци, простори, кофи и изпрани дрехи. Скоро ще може нагледно да се избира от няколко опции за допълнителна рокля към всяка кукла, за да е по-интересно (през сайта за дизайниране, където тези дни вече имаме кукла - www.ocozy.com). Конвенционалните методи за поръчка на кукли позволяват специфики от много време насам :-). Тези последни кукли правих много цветни, контрастни и ярки, мисля че компенсират вече изтърканата тема със студеното време. Този път заснех процеса при някои от стъпките, дано ви хареса :-).

Първо ви показвам финала, за да ви е интересно до края :-)

Еми ... това беше!

4 коментара:

Violka-Antevasin каза...

Страхотни са куклите!!! Искам да се опитам и аз да направя две, за едни сладки бебчета, които се родиха наскоро. Но... ще видим какви страшилища ще излязат изпод пръстите ми хахаахх. Ако не станат ще си поръчам от твоите :)))

Elia каза...

Благодаря ти за коментара, Violka-Antevasin :-). :-) Няма да се плашиш! Сигурна съм, ще станат супер и ще са много обичани. Ако стигнеш до моите все пак - за теб те ще дойдат с допълнителни рокли, за да им е по-интересно на децата, като пораснат.

Krem Ivanova каза...

Куклите са прекрасни :))) Иска ми се някой да ми беше подарил такава когато бях дете!:))))

Emanuila Haralanova каза...

Прекрасни са браво:)

Публикуване на коментар