петък, 29 октомври 2010 г.

Снежни човеци 2 и още неща

Вариант втори на снежни човеци за тази година включват заснежени поляни, крила на точки или карета с панделки, ушанки и отново розови бузи и метли. Този път снежните човеци повече ще летят или стоят, отколкото седят. Ето и тях:


И червените срещу белите ушанки...


Още малко неща на Коледна тематика са чувалите на Дядо Коледа - безкрайно необходими за всяко дете! Пример на напълнен ленен чувал с апликиран джоб (предназначен основно за поставяне на писмото от Дядо Коледа до детето с инструкции за идната година) би изглеждал ето така:В този размер се побират 4 възглавници 30х40 см.


Така изглежда чувалът в по-търговски и преносим вид:Вариациите по темата се свеждат до предпочитаната от Дядо Коледа апликация:И не на последно място първи Коледни чорапи с апликации (дълги около 40+ см.):

7 коментара:

Baby каза...

Их, че са готини снежните човециии! ^^ И другите неща са супер, но те са ми най- на сърце! ;-)

Lili каза...

Страхотни и носят толкова много настроение :)Браво на вас :)

Мариета каза...

Страхотни са. Как мога да работя с вас и да ги имам в мойто магазинче "La maison"?

Lulu каза...

Ееее невероятно готини! Цяла армия, която да се бори за доброто зимно настроение!
Всъщност при теб не съм видяла нещо, което да не ми хареса!

Elia каза...

Lili, Baby, благодаря ви!

Привет Мариета, благодаря ти за комплимента, за сега едва смогвам за нашия магазин (той не се слави с големи мащаби :-)). В бъдеще се надявам да можем да работим заедно!

Lulu, казано от теб, звучи като един наистина много голям комплимент, за което сърдечно благодаря. Следя с нетърпение всяка твоя снимка, рецепта и разказ!

kali каза...

Поздравления! Много са весели нещицата, които твориш.

Дани каза...

...:) случайно попаднах на вашият блог и съм страшно впечатлена.....обожавам всичко ръчно направено.....това означава ,че има много втъкана положителна енергия и въображения....страхотни творения!.. :)

Публикуване на коментар