четвъртък, 23 юни 2011 г.

Намери ме, вземи ме в къщи и ме обичай!

Под мотото на тази спонтанна инициатива премина част от следобеда ми днес. А я мисля я от сутринта :)!. За пръв път, но се надявам някога да стане регулярно подаряваме кукли (тези специално направих за целта) на възможно най-случайния принцип. Просто ги вързах на различни места из паркове и улици. Идеята е който ги намери пръв да са си негови. Само толкова. Правилата са много прости: ако намериш куклата, тя е твоя - ти трябва само да я заведеш в къщи и да я обичаш!

Е, ще е хубаво ако новите притежатели напишат по някой ред за това как живеят новите им приятели.

Повече по темата можете да следите в групата: http://www.facebook.com/100ovce, където се надявам някой да сподели какво къде и как е открил.

А ето и нагледно как изглеждаше това днес:


5 коментара:

Zvetanka Shahanska каза...

Много ми хареса тази идея! Така ще бъде изненадан приятно някой :)Ще се усмихне, а може и да се вдъхнови!Поздарви Elia!:))))

Kaxala каза...

Инициативата ти е прекрасна :) Определено вдъхновяващо!

EL каза...

Ели, как ти хрумват тия идеи, страхотна си:) Каква душа носиш ти?
Надявам се първите ти кукли да попаднат в нечии малки ръчички, би било чудно:)
Браво, браво на теб, невероятен човек си!

Elia каза...

Zvetanka, Kaxala, радвам се, че идеята ви допада!
EL, благодаря ти за милите думи. И аз се надявам да съм зарадвала някой и ще се опитам да повторя и потретя инициативата, надявам се и по-далече да стигна. Много ми се искаше да направя нещо подобно, защото хората не са свикнали да им дават и елементът на положителната изненада в ежедневието ни е напълно непознат. Надявам се това да се промени. Думите ти наистина ме трогнаха, благодаря ти!

Елена каза...

Невероятна си!

Публикуване на коментар