сряда, 26 октомври 2011 г.

ДАРЯВАМЕ ЗАЕДНО - вземи SOS зайче!

Стартираме една различна инициатива и имаме нужда от вашето участие. Направихме специални SOS зайци, които можете да намерите в онлайн магазина ни http://www.100sheep.eu/category/sos-%D0%B7%D0%B0%D0%B9%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B0/?fb, таб „SOS Зайчета”, както и в таба „SOS Зайчета” във фейсбук страницата ни (http://www.facebook.com/100ovce). Всички приходи от продажбата на зайците ще отидат в полза на децата от SOS детски селища България. Можете да купите заек в периода 26 октомври (днес) – 7 ноември 2011 г. До 10 дни след края на инициативата ще обявим колко средства сме събрали и ще пуснем документа за дарението. Надяваме се всички зайци да си намерят дом, а тези, които останат – ще отидат при децата – в оригиналния си заешки вид. За хората, които използват онлайн магазина ни, доставката ще е на специална цена от 2.90 лв. за цялата страна. Ние поемаме останалото :).


Това е официалният постер за инициативата:


А това са зайците на куп!


3 коментара:

Стела Недева каза...

Чудесна инициатива, а и идеален подарък за новородената ми дъщеричка:))) все пак сме в годината на заека

Царевна каза...

Прекрасна инициатива! Ако не беше тя, нямаше да науча за хубавия ви магазин... На толкова уютно обществено място не бях попадала! Усещането не е като в магазин, а като в дом на някой усмихнат и близък приятел.
Вчера купих зайче за едно шестмесечно захарче, което веднага изпробва ушите му:) Това беше подарък колкото за нея, толкова и за нейната майка. Приятно е човек чрез собствената си радост да радва и някой друг.

Успех на инициативата! Със сигурност ме печелите за редовен посетител на магазина:)

Elia каза...

Стела, Царевна, много благодаря за милите думи и още повече, че участвахте в инициативата. Участието на всеки е решаващо. Почти свършиха първите зайци, надявам се до 7-ми още хора да се сдобият с още зайци. До 10 дни ще сме получили всички средства от всички разпратени навсякъде зайци, ще сметнем събраното и ще публикувам документа за дарението. Сигурна съм, че всички заедно сме свършили нещо много полезно и занапред ще правим подобни неща :)

Благодаря ви за хубавите думи. Царевна, много се радвам, че магазинът ти харесва :)!

Публикуване на коментар