петък, 4 януари 2013 г.

Честита нова година и ... календари

Честита 2013 година! Не сме много по пожеланията :-), но като цяло ви желаем здраве и късмет, почти всичко останало зависи от нас самите, така че - дерзайте :-)

По случай началото на 2013-та най-подходящото нещо, което мога да приложа са календари за съответната година :-), които можете да използвате за фон на работния плот (desktop-а) на вашия компютър/таблет. Фонът (background) за всеки месец е в трите най-използвани (най популярни за последните месеци) резолюции, като разбира се, можете да изтеглите и различна от вашата (ако за вас не съм направила). За да разберете с каква резолюция е мониторът на устройството, за което искате да използвате фона, можете само да отворите този сайт: http://www.whatismyscreenresolution.com/. Вашата резолюция автоматично ще ви се изведе :-)
След което можете да изтеглите най-подходящата за вас от тези по-долу. Ще се радвам да ми кажете кои ви харесват най-много, както и да ми пишете, ако имате грижа с някой от фоновете.


Януари:







Февруари:






Март:






Април:






Май:






Юни:






Юли:






Август:






Септември:







Октомври:






Ноември:






Декември:


6 коментара:

Unknown каза...

Страхоотни са Благодаряя! :)

П.с. Един съвет - когато пожеланието е ниско долу ми се скрива от бар-а :) И не мога да го гледам цялото и да му се радвам ;) Просто предложение за следващите календари (Моля да не се счита за критика).
Прекрасни са! :)
Успешна година! :))

Поздрави
Деси

Borqna каза...

Браво! Много са хубави!
Поздравления и благодаря -
чудесен подарък!
**
Честита Нова година!
Продължавайте да ни радвате!
Успех!

Elia каза...

:-)
Десислава, благодаря за коментара :-), това го забелязах, затова текстът е долу само на януари при резолюция 1366х768 (която използвам и аз), всички останали пожелания преместих :-)), ще го направя и за това, като се има в предвид, че се ползва все повече :-)). Прекрасна година желая!

Borqna, много се радвам, че фоновете се харесват, отдавна им се канех :-), желая ви една наистина чудесна година :-)

Elia каза...

В резолюция 1366х768 на фона за януари надписът-пожелание вече е горе-ляво, за да се вижда по-добре. Отново благодаря за коментара, Деси :-)

Unknown каза...

Няма проблем радвам се да помогна! :)Аз благодаря! :))

Анонимен каза...

Страхотно. Най-много ми харесват страниците за май (като на отдавнашен овцо-фил), август, ноември и декември. Чудесна идея.

Публикуване на коментар