петък, 18 март 2011 г.

Булката ... творец

Идва сезонът, даже трисезонието на активно женещите се хора... И както всички такива събития - изисква стабилна подготовка. Радваща е тенденцията за избягване на китайски, масови, основно керамични сватбени подаръци за гостите и наблягане на различните такива - често с активното творческо участие на булката :). Ето и някои идеи за текстилни подаръци за гости. Те са съвсем условни, защото всичко може да бъде променено, така че да станат подходящи за конкретното събитие. Ще се радвам да споделите още неща, които сте виждали, сещали сте се или смятате за подходящи за текстилни подаръци за сватба :):

Ароматна възглавница около 10х15 см. с билки по избор, надпис и цвят за конкретната сватба:




Книги за пожелания:








5 коментара:

Lenka каза...

... so so lovely and cute :D!

Euphoria Gifts каза...

На човек да му се прииска отновo да вдигне сватба :) Много са идейни, особено ми харесаха ароматните възглавнички.

Elia каза...

Lenka, thank you for the words!
Euphoria gifts, радвам се, че ти харесват!

Приказната Фея каза...

Всичко е много стилно и оригинално, както винаги :) ето една награда за твоя блог от мен тук http://maistoriikite-na-petinka.blogspot.com/2011/03/blog-post_22.html

Atina In Wonderland каза...

Сватбена книга поръчах и аз. Приятно момче по телефона ми разясни цветовете. Пристигна бързо. Книгата. Не момчето, за съжаление:) На сватбата сред прахосмукачка, кухненски робот и фондю, всички бяха очаровани от Книгата! И писаха, писаха...За спомен! Благодаря ви, че творите мила Елиа!

Публикуване на коментар