четвъртък, 15 юли 2010 г.

Ех, въображение...

Има интересни поръчки, които със сигурност заслужават да бъдат показани за идея, защото са мислени да направят щастие на обичан човек. Тук ще публикувам по-интересните неща, които хората поръчват и които не можете да откриете в сайта или магазина, защото са твърде персонални и мислени за конкретен повод или човек, но пък са прекрасни, за да събудят въображението на всеки за нещата, които наистина могат да бъдат сътворени или ви се иска да могат да бъдат…

Започвам с една чанта - тя е направена за момиче, което е много запалено по барабаните, вероятно ще стане звезда и името й започва с Д. Приятелите й измислиха подаръка с всичките му детайли.





Една бъдеща къща, с която ще се сдобие един компютър Sony Vaio - ZAIO :)!




А ето как може скучният визитник да изглежда уютно, което важи и за всичко що има корици:




И едно мече с история, което дойде в 2D вид, за да стане на 3D...



И едно одеяло с дълга история, но най-важното - измислено с голямо внимание към всеки детайл, рисувано и с пърхащи пеперуди по него...







10 коментара:

Nana каза...

Чудесни неща, одеалото и визитника за просто прекрасни!

BEARKIS каза...

Много идейни и майсторски пипнати неще,браво!

Elia каза...

Благодаря ти, Нана!
Bearkis, надявам се наистина изглеждат изпипани, но друго си е да ти го кажат, благодаря!

Nataly каза...

Много талант ,любов и топлота струят от всяка твоя творба!БРАВО!!!

Elia каза...

Благодаря ти, Nataly!!! :))

Ирена каза...

Боже, това последното одеало с картината е прекрасно. Ако реша да си го поръчам за легло с размери персон и половина може ли да се изпълни отново и каква цена ще има?

Elia каза...

Привет, то беше много специална поръчка. Можем да направим нещо подобно, но нямада е същото ... Може да станеза всеки размер, като тук имаше две картини разделени с рамка и с много рамки около тях и цялото нещо беше 180х220. Голяма част от платовете също са от миналогодишните производства и вносителите вече са ги сменили с тазгодишните. Цената зависи от автора, които ще рисува одеялото, от елементите и големината на картината. Извинявам се, че не съм по-точна. Вероятно мога да съм по-полезна в магазина: ул. Стефан Караджа 24, или на имейл: 100sheep@100shep.eu :)

Ирена каза...

Благодаря Ви! Ще намина на всяка цена!Всичко, което правите, е прекрасно! Любимата чанта на дъщеря ми е от тези с малкия принц!

Bonitca каза...

От няколко дни попаднах на вашия блог и само цъкам и ах-кам. В къщи си стоиме с "мойта малка дъщеря"(винаги съм я харесвала тази песен и дойде най-накрая моментът в който и аз да я запея)ОТПЛЕСНАХ СЕ.
Мнооооооооого ми харесват нещата които правите и даже правих запитване за което благодаря, че ми отговорихте.
Но този път ми скрихте тотално шапката с това одеало. Тази картина истинска ли е, кой ги рисува такива красоти? А пеперудките направо ме довършиха. Може ли да се опитам да направя такива на дъщеричката ми? Лелеееееееееее онемях.
Мила продължавай все така и още по-по-наййййййййй да твориш. Прекрасна си.

Elia каза...

Привет, благодаря за хубавите думи :-))). Това одеяло правихме преди повече от две години. Да, картината е истинска, с бои за текстил :-)

Много хубав ден :-)

Публикуване на коментар