неделя, 28 ноември 2010 г.

Герои и злодеи ... началото

Отдавна наглеждам творенията на една много вълнуваща авторка (Sandra Monat) от Herzensart. Тотално невероятни са - апликирани кукли, какво по-хубаво от това?! Ето и няколко линка с безкрайно яки кукли от този тип и herzensart блога: http://herzensart.blogspot.com/. Покрай нея се замислих за множеството герои и злодеи, които липсват наоколо в куклен вариант (защото в реалния свят май не липсва нищо). Ето ги и първите ми такива опити:

Това е един много добър белокос, рошав и белобрад старец, който има огромно сърце и душа и е заделил място за всеки там. Основната му дейност в живота е да кара хората да се влюбват един в друг и да се опитва да ги прави щастливи. Той е добрият герой днес:


Висок е около 55+ сантеметра и може да бъде използван и като възглавница!


А този следващият е лошият. Цар е. Има си и корона даже! Опитва се да е лош, ама не му върви много, както обикновено на лошите в приказките. Най-много му се смеят на маймунските панталони.Тази добра руса „вещица” е неутрална – взема и добри и лоши роли, според случая. Харесва много, много шарени неща :)

Ето ги и тримата накуп:
10 коментара:

Cattt каза...

Ей, страхотни са! Добряка със сърцето ми е любимец :)

Lulu каза...

Дядката и на мен ми любим:) Всичките са много хубави!

Elia каза...

Cattt, Lulu, много благодаря за милите думи :). Понеже куклите ги правих вчера и са съвсем, съвсем нови, всяка хубава дума ми топли душата!

Dejo каза...

Страхотни са наистина и различни:)

Elia каза...

Благодаря ти :)))

Baby каза...

А бе, тоя дядка май не е много от добрите щом влюбва (както му падне), хората! :-D :-P

Анонимен каза...

Големи са сладури! А създателят им да не би да е дизаинер работещ за http://www.herzensart.com/shop/sold-items . Любими са ми .

Elia каза...

И на мен са ми любими, но тези тук са мое творение :). На Herzensart са по-различни и доста по-привлекателни :)

Мариана Евлогиева каза...

Твоите неща повече ми харесват. На Herzensart фигурките са симпатични, но ми изглеждат като закърпени към предметите. Твоите ми изглеждат някак си по-завършени. Абе, не мога да го обясня, но твоите повече ме кефят. :D

Elia каза...

Благодаря ти Мариана за хубавите думи, наистина много ме зарадваха :)

Публикуване на коментар