неделя, 27 март 2011 г.

Разни домашни неща

Новите джобове за държане на щипки са все още от онзи предишния вид, въпреки че от доста време се каня на един много баба-познат и ретро модел под формата на рокля. Та, понеже времето най-сетне стана подходящо за външно простиране, ето ги и тях:









И понеже публикацията е за домакински неща - торбите за пазаруване имат нови разновидности. Пълният екземпляр побира възглавница 40х40, така че торбите се оказват особено подходящи, ако сте тръгнали на пазар за възглавници...





И последно - за хората, обичащи домашните животни и най-вече за тази, които притежават такова чудо в къщи, предложението е дреха за куче :) - може да бъде направена за куче с всякакви размери, но някак си на малките повече им стои. За съжаление моделът за пробване и снимане още не се е появил с апликираните си дрехи за фото сесия, но ще му дойде времето. За сега снимките разчитат и на вашето въображение :). Важното е, че по тези дрехи може да се направят много неща, така че да си представяме, че са наистина удобни ... за стопанина J.









2 коментара:

Ирина Купенска каза...

Ели, всичко е толкова красиво! Кучешките дрешки са уникални! Аз веднъж търсих за моите немски овчарки дали продават дрешки и в магазина казаха, че имат само дъждобрани :D Явно наистина малките животинки по-често биват обличани, но като я знам моята Сара (порода болохуа, между чихуа хуа и болонка) колко е своенравна, едва ли ще мога да й облека такова нещо :)

Джобът за щипки е супер оригинален, но ще ми е жал да го сложа на балкона, където за 2-3 дни ще стане супер прашен...

Elia каза...

Благодаря ти, Ири! Наистина се радвам, че нещата ти харесват! Дрехите първо ги правих за един мопс - той е напълно оборудван с дрехи за всякакви поводи... Напоследък много ме питаха за джоба за щипки, затова ги правих, иначе и при мен е ужасно прашно :(

Публикуване на коментар