вторник, 28 юни 2011 г.

Малко неочаквани неща от плат и някои съвсем очаквани

Всичко, или почти всичко, което сте виждали тук е направено изцяло от текстил и всичко се пере. Стремежът ми е всеки артикул да е такъв, макар замисълът и предназначението на някои от тях, да не се асоциира естествено с необходимостта от пране. Измислянето на кройката и модела на такива артикули е най-интересен, защото не са стандартни, защото съществуват в други форми, с които са далеч по-популярни и защото измислянето и начертаването на всяко нещо стъпка по стъпка -  от точните размери до последователността на шиене е като да трябва да измислиш обикновен предмет от неприсъщ за него материал. Като допълнение към всичко това, хората от известно време питат дали имаме рамки за снимки. Крайно време беше да имаме такива и изцяло от текстил. Противно на очакванията, тези се перат. За да придобият желания вид след това, трябва да се изгладят. Тези са за снимка с размер 10х15 см., но на практика са приложими за всякакви размери:

А сега и малко за е-хората, тези, които наистина "харесват" технологичните неща, джаджите и електронния живот. Специално за тях (нас :) ):


... няколко "е- и социални" чанти...
... и няколко много "ядосани" чаши!...

... и за всички любители на топлото време:

4 коментара:

EL каза...

Чантите са страхотни и чудесно апликирани:)

Elia каза...

С известно закъснение, благодаря за коментара, винаги много се радвам, когато ми пишеш :). Прекрасна събота и неделя на теб!

Анонимен каза...

бих искала да питам за кройка на чантитите защото сега съм затънала с готинки платове които бих се радвала да ги вложа в сладка чанта ^^

Elia каза...

Привет, съвсем скоро мисля да пускам туториъли с кройки, но първо трябва да ги направя, така че очаквайте и за чанти :-). Понеже кройката не е купувана, трябва да обяснявам шиенето освен нея, а ми трябва малко време, за да го наснимам и изпиша :-)

Публикуване на коментар