сряда, 11 януари 2012 г.

Нова Година и стари неща :-)

Малко след дъжд - качулка, но бях обещала :-) да пусна подробна публикация с по-интересните Коледни неща, по-скоро неща, които правих за Коледа по поръчка. Индивидуалните поръчки без изключение са много интересни и безкрайно разнообразни :-). В 99% от случаите +/- 0.5% не снимам поръчките, а само онези неща, които стандартно правя за магазина и онлайн магазина. Новият ни сайт е изцяло за неща по поръчка и както можете да се досетите - за там също нищо не снимам :-). Е, декември направих няколко малки, малки изключения и заснех няколко неща, все пак беше Коледа :-).


Та така...

Това по-долу са едни Коледни играчки с имена под формата на телефони, няма да казвам защо така:Едни други корпоративни подаръци с бродирано лого.


Едно одеяло с много бродирани неща – за специален случай и специален повод.


Обобщението от тази Коледа е за много ярки зелено-червени неща, много карета и много кукли и много пожелания. Ето ги всички тези неща в резюме:
И понеже от седмица ни е понесла пролетната вълна, предавам ви малко от нея с няколко ярки, слънчеви цветя…
1 коментар:

Albena Weibel каза...

Много ми хареса цялата публикация! А....лалетата са наистина уникални! Комплимент! С пожелание за една приятна четвъртъчна вечер! Сърдечни поздрави!

Публикуване на коментар